Termeni si conditii - Pipe de fumat si tutun de pipa

Livrare in 24-48 de ore
Contact: 0774.649.768

Bine ati venit pe site!!! Va oferim cele mai frumoase pipe...Cadoul perfect!!!Un hobby...O colectie...

Toate produsele prezentate pe site le avem pe stoc
Du-te la conținut
Termeni si conditii

   Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Pipemagazin.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Modalitati de plata / livrarea produselor

     Prezentele conditii de vanzare se refera pe de o parte la www.pipemagazin.ro denumita vanzator si orice persoana fizica sau juridica care doreste sa faca cumparaturi online prin prezentul site, denumita cumparator.
     Vanzarile online se supun prezentelor conditii generale, la care cumparatorul adera fara restrictii sau rezerve in momentul in care a validat comanda prin e-mail sau telefonic.
     Comanda efectuata angajeaza cumparatorul de o maniera irevocabila dupa confirmarea ei.
     Comanda trebuie sa contina in mod explicit: produsul comandat, numele persoanei fizice sau juridice cu datele de identificare ale acesteia (CNP, CUI si ORC, dupa caz), adresa de e-mail, adresa de livrare a produselor, persoana de contact si numar de telefon.
     Vanzatorul va remite cumparatorului in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare a comenzii, sub rezerva indicarii unei adrese de e-mail valide sau va incerca contactarea telefonica a cumparatorului.
     Daca procesul de confirmare a comenzii nu se poate realiza (o adresa de e-mail invalida sau contactarea telefonica imposibila), comanda facuta isi pierde valabilitatea.
     Ofertele prezentate pe site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.
     Pretul produselor este cel afisat pe site-ul www.pipemagazin.ro in momentul lansarii comenzii.
     Cheltuielile de livrare sunt in sarcina cumparatorului, inclusiv a rambursursului.
     Cheltuielile de livrare, in functie de modalitatea de livrare, vor fi indicate de validarea definitiva a comenzii.
     Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
   - Plata la livrarea coletului in sistem ramburs la livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid.
    Produsele cumparate de pe site-ul nostru se pot livra doar pe teritoriul Romaniei in localitati in care curierul face livrari.
     Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea daca adresa indicata este inexistenta sau daca din motive de forta majora independente de vointa transportatorului livrarea nu se poate efectua sau intarzie.
     Coletul cu marfa va fi insotit de factura, certificat de garantie si manual de utilizare (dupa caz), reclame; cumparatorul are obligatia sa verifice produsele; nu se vor lua in considerare reclamatii ulterioare primirii coletului si datorate depozitarii in conditii improprii.
     Orice reclamatie trebuie facuta imediat pe adresa de e-mail magazinpipe@pipemagazin.ro, facandu-se referire la numarul comenzii si facturii. Orice litigii care se vor ivi între părti vor fi solutionate pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la o întelegere pe cale amiabilă, litigiile vor fi deduse spre judecată instantei române competente material si teritorial potrivit dreptului comun.
     Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate asupra produsului vandut pana la momentul platii integrale a acestuia de catre cumparator.

Procesarea comenzii

    Pasii de finalizare a unei comenzi sunt urmatorii:
    Lansarea comenzii - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia.
    Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare.
    Ne rezervam dreptul de a cere bani in avans la comenzile la care cosideram ca este necesar (spre exemplu la comenzile de valoare mai mare, produse aduse la comanda, etc).
    Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari Pipemagazin.ro va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.
    Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.

Preturi

    Preturile existente pe acest site sunt exprimate in LEI (cu TVA inclus).

Returnare Produse

     Daca aveţi o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzări, puteti returna produsul in termen de maxim 14 zile de la primirea lui in conformitate cu prevederile OUG 34/2014. Costul returnarii produsului este suportat de catre cumparator.
    Primul pas este de ne comunica un e-mail pe adresa magazinpipe@pipemagazin.ro. Daca ati achzitionat o pipa si doriti sa o returnati, aceasta nu trebuie sa fie utilizata/folosita.
     Vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.
    Produsul returnat trebuie sa fie un produs nefolosit, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.
    In cazul unui produs folosit la care clientul isi exercita dreptul de renuntare la cumparare vom scadea din suma rambursata costurile readucerii produsului la starea initiala (adica la starea de nou). Aceste costuri vor fi cele date de furnizor sau reprezentantul autorizat.
    Nu vom accepta returnarea urmatoarelor produse daca au fost folosite:
      - Consumabile
      - Produse de ingrijire personala (pipele intra in aceasta categorie).
    Rambursarea contravalorii produsului se va face numai in contul IBAN al clientului. Nu se accepta colete cu valoare ramburs.

Garantia produselor

     Produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt noi si au garantia de 2 ani de la data cumpararii. Garantia impreuna cu conditiile acesteia se gasesc in interiorul ambalajului produsului.

Politica de confidentialitate

    Cumparatorul si vanzatorul se obliga sa pastreze cu strictete confidentialitatea cu privire la secretul profesional si activitatea comerciala, precum si la alte informatii tehnice si comerciale, pe care le-au obtinut pe parcursul derularii operatiunilor comerciale intre ei.
     Vanzatorul isi rezerva dreptul de a trimite cumparatorului e-mail-uri ce vor cuprinde noutati cu privire la produsele comandate de prezentul site. Cumparatorul poate sa se dezaboneze la acest serviciu. Serviciul se activeaza automat la acceparea comenzii produsului.
    Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator, numai in scopul declarat al acestui site.
    Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., nefiind furnizate/vandute unei terte parti in nicio situatie. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

      Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului sau cumpararea bunurilor si serviciilor prezentate pe Site de catre dumneavoastra, dupa modificarea prezentului document, va constitui acceptarea modificarilor realizate.

Declinarea responsabilitatii

     Continutul site-ului Pipemagazin.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora.

Drepturi de proprietate intelectuala

       Intregul continut al site-ului www.pipemagazin.ro este proprietatea distribuitorului si este protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat partial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fara acordul expres scris, in prealabil, al proprietarului. Folosirea in alt scop decat cel personal sau non-comercial este strict interzisa.

      Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
All Right Reserved
by VVV-Media
pipemagazin
Înapoi la cuprins